Zelenina dušená s vejci a smetanou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a vsypeme do pánve potřené prolisovaným česnekem. Přidáme máslo a cibuli zpěníme.
  • 2
    Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata omyjeme a nakrájíme na dílky. Zeleninu přidáme do pánve, osolíme, opepříme a dusíme, až se šťáva odpaří.
  • 3
    Vejce rozšleháme se smetanou, vlijeme na zeleninu a bez míchání necháme ztuhnout.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.