Recept

Zelenina dušená s vejci a smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 34865

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika zelená
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
125 ml Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 967kJ
3% Sacharidy 11 g
23% Tuky 17 g
6% Sodík 114 mg
17% Bílkoviny 10 g

Zelenina dušená s vejci a smetanou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a vsypeme do pánve potřené prolisovaným česnekem. Přidáme máslo a cibuli zpěníme.

2

Papriky očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata omyjeme a nakrájíme na dílky. Zeleninu přidáme do pánve, osolíme, opepříme a dusíme, až se šťáva odpaří.

3

Vejce rozšleháme se smetanou, vlijeme na zeleninu a bez míchání necháme ztuhnout.

4

Pokrm upravíme na talíře a posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept