Pizza čtyř sýrů

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1778 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
74 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto připravíme dle návodu na obalu a rozválíme ho na plech.
  • 2
    Mozzarelu a gorgonzolu nakrájíme na malé kostičky. Gruyére a parmezán nastrouháme. Česnek nakrájíme na co nejvíce tenké plátky.
  • 3
    Pizzu potřeme rajčatovou omáčkou. Na omáčku nasypeme sýry a vše ještě osolíme a opepříme. Na závěr pizzu pokapeme olivovým olejem.
  • 4
    V troubě pečeme cca 25 minut při teplotě 200 stupňů Celsia.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.