Recept

Bylinkové kuře na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 34877

Ingredience

1200 g Kuřecí čtvrtky
BYLINKOVÉ MÁSLO
90 g Máslo čerstvé
30 g Pažitka
3 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 875kJ
2% Sacharidy 6 g
69% Tuky 52 g
54% Sodík 1 g
97% Bílkoviny 55 g

Bylinkové kuře na grilu postup přípravy receptu:

1

V hrnečku rozehřejeme máslo. Přidáme nasekanou petržel, pažitku, podle uvážení i česnek, osolíme a opepříme.

2

Kuře potřeme bylinkovým máslem a položíme je kůží dolů na zahradní gril nebo kůží nahoru 10 cm pod kuchyňský gril. Grilujeme 10 minut z každé strany, přitom je potíráme máslem. Přesvědčíme se, zda je propečené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept