Recept

Rozmarýnové jehněčí a pečené brambory

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3497

Ingredience

1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 kg Brambory
8 ks Jehněčí kotlety
3 polévková lžíce Olej olivový jedlý
250 g Rajčata
4 ks Rozmarýn čerstvý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 650 kcal
Kilojoule 2 721kJ
11% Sacharidy 40 g
47% Tuky 35 g
8% Sodík 153 mg
79% Bílkoviny 45 g

Rozmarýnové jehněčí a pečené brambory postup přípravy receptu:

1

Na polovině oleje v pekáčku opečeme maso z každé strany, tak aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř.

2

Vyndáme, přidáme zbytek oleje, na čtvrtky pokrájené brambory a opékáme 5 minut, přidáme rozmarýn, stroužky neloupaného česneku

3

a maso.

4

Troubu předehřejeme na 220°C, vložíme pekáč a pečeme 20 minut, potom položíme navrch třešňová rajčátka a pokapeme octem.

5

Pečeme ještě 5 minut.

6

Podáváme z pekáče.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept