Recept

Základní rajčatová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3499

Ingredience

40 g Bazalka
1 kávová lžička Cukr krupice
1 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Rajčata
1 špetka Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 92 kcal
Kilojoule 386kJ
4% Sacharidy 14 g
5% Tuky 4 g
4% Sodík 72 mg
5% Bílkoviny 3 g

Základní rajčatová omáčka postup přípravy receptu:

1

Spodek rajčat nařízneme do kříže, dáme na plech vyložený pečícím papírem, přidáme stroužky nevyloupaného česneku, zahřejeme troubu na 200°C a pečeme 15-20 minut.

2

Vyjmeme z trouby a necháme vychladnout.

3

Rajčata i česnek oloupeme a nasekáme nahrubo. Dáme do mísy, přidáme olej, ocet, cukr, sůl, pepř a bazalku, dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept