Jednoduchý recept

Chřestový předkrm s kosteleckým uherákem a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 34993

Ingredience

400 g Chřest bílý
20 g Salám uherský
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 694kJ
1% Sacharidy 4 g
7% Tuky 5 g
20% Sodík 406 mg
14% Bílkoviny 8 g

Chřestový předkrm s kosteleckým uherákem a sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěný chřest uvaříme do měkka v osolené vodě. Nastrouháme parmezán. Vařený chřest necháme okapat a na servírovací talíře naaranžujeme chřest společně s plátky kosteleckého uheráku. Na závěr vše posypeme strouhaným parmezánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept