Recept

Krůtí nudličky dušené s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35012

Ingredience

120 g Anglická slanina
2 ks Cibule červená
350 g Fazolové lusky zelené
800 g Krůtí prsa
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
350 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 691 kcal
Kilojoule 2 892kJ
7% Sacharidy 24 g
54% Tuky 41 g
26% Sodík 529 mg
93% Bílkoviny 53 g

Krůtí nudličky dušené s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Fazolky povaříme asi sedm minut ve vroucí vodě, poté scedíme, přelijeme studenou vodou a na cedníku necháme okapat. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme nadrobno, maso na kostky, petrželovou nať jemně nasekáme. Rajčata spaříme, sloupneme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme na kostičky.

2

Na slanině zpěníme cibuli, vmícháme maso, osolíme, opepříme a chvíli smažíme. Poté přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme pivem. Přidáme rajčata, fazolky a chvilku povaříme. Na závěr vmícháme smetanu, petrželovou nať, necháme prohřát a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept