Recept

Karbanátky z čerstvých hříbků

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 35044

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Cibule
400 g Houby čerstvé
2 kávová lžička Majoránka
0,5 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kg Strouhanka
2 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 193kJ
13% Sacharidy 47 g
8% Tuky 6 g
26% Sodík 529 mg
21% Bílkoviny 12 g

Karbanátky z čerstvých hříbků postup přípravy receptu:

1

Brambory se slupkou uvaříme ve slané vodě, scedíme a dáme vychladnout. Housky namočíme do mléka.

2

Na pánvi s rozehřátým olejem dozlatova zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme sladkou papriku, nakrájené houby a dusíme do změknutí hub. Do hotových hub přidáme vymačkané housky, vejce, oloupané a nastrouhané brambory, majoránku, pepř. Směs promícháme a rukama tvarujeme placky, které obalíme ve strouhance a pečeme na rozehřátém oleji dočervena.

Poznámka

Karbanátky z hříbku podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým pikantním salátem. Servírujeme na teplém talíři.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept