Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 35047

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Květák
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
7 ks Vejce slepičí
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 831kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 11 g
30% Sodík 596 mg
28% Bílkoviny 16 g

Květák jako mozeček postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, osolíme lžičkou soli a v ní uvaříme květák, který dáme vychladnout.

2

Na pánvi v rozehřátém oleji dozlatova zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme rozporcovaný květák, trochu osmažíme. V misce rozkvedláme vejce, které vylijeme na pánev, osolíme, opepříme a za stálého míchání smažíme až do ztuhnutí vajíček. Ale pozor, vejce nemůžou být moc tuhá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept