Jednoduchý recept

Domácí langoše

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept
1 1 Domácí langoše 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3510

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
42 g Droždí
400 ml Mléko polotučné
600 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 983kJ
22% Sacharidy 77 g
50% Tuky 37 g
20% Sodík 395 mg
30% Bílkoviny 17 g

Domácí langoše postup přípravy receptu:

1

Z droždí, mléka a cukru zaděláme kvásek, který necháme kynout. Smícháme v míse mouku se solí, přilijeme kvásek, přidáme vejce a zpracujeme hladké těsto, které necháme vykynout.

2

Poté ho vyválíme na placku a vykrájíme kolečka 2cm. Necháme chvíli kynout.

3

Rozehřejeme olej na pánvi a osmahneme vyválené placky z obou stran.

4

Osušíme ubrouskem a podáváme.

Poznámka

mléko vlažné a cukr přidáváme do kvásku

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
1
1
Špatný recept