Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35128

Ingredience

2 ks Cibule
0,3 kávová lžička Kmín mletý
1,2 kg Králík
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
60 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
700 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián sušený
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 919kJ
3% Sacharidy 11 g
48% Tuky 36 g
28% Sodík 558 mg
131% Bílkoviny 74 g

Králík dušený v pivu postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, naporcujeme, osolíme a potřeme směsí prolisovaného česneku, papriky, kmínu a tymiánu. Cibuli nakrájíme na plátky.

2

V kastrolu zpěníme na másle s olejem cibuli, přidáme porce králíka, osmažíme ze všech stran, přelijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept