Dušený bažant s pivní omáčkou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1623 kcal
Bílkoviny
121 g
Tuky
103 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
581 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odleželého bažanta očistíme, naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, cibuli nakrájíme nahrubo.
  • 2
    Do tlakového hrnce vložíme na máslo porce bažanta, cibuli, pepř, přelijeme pivem a zhruba půl hodiny dusíme.
  • 3
    Měkkého bažanta přeložíme na talíř a držíme na teple. Do šťávy vmícháme džem a provaříme.
  • 4
    Bažanta servírujeme přelitého omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.