Jednoduchý recept

Kořeněný kančí hřbet dušený na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35232

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
1 kg Kančí pečeně
1 polévková lžíce Koření Zvěřina
80 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 662kJ
2% Sacharidy 7 g
40% Tuky 30 g
14% Sodík 271 mg
126% Bílkoviny 71 g

Kořeněný kančí hřbet dušený na pivu postup přípravy receptu:

1

Kančí hřbet vykostíme, zbavíme tuku a blan. Poté jej potřeme hořčicí a posypeme kořením na divočinu. V kastrolu maso přelijeme pivem a pod poklicí necháme přes noc v chladničce.

2

Druhý den maso vyjmeme z piva a po všech stranách osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené maso podlijeme pivem, v němž bylo maso naložené, a pod poklicí dusíme doměkka.

3

Maso vyjmeme z kastrolu a držíme na teple. Šťávu zredukujeme, vmícháme máslo, osolíme, opepříme a povaříme.

4

Maso nakrájíme na porce a polijeme šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept