Kořeněný kančí hřbet dušený na pivu

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
17 mg
Vápník
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí hřbet vykostíme, zbavíme tuku a blan. Poté jej potřeme hořčicí a posypeme kořením na divočinu. V kastrolu maso přelijeme pivem a pod poklicí necháme přes noc v chladničce.
  • 2
    Druhý den maso vyjmeme z piva a po všech stranách osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené maso podlijeme pivem, v němž bylo maso naložené, a pod poklicí dusíme doměkka.
  • 3
    Maso vyjmeme z kastrolu a držíme na teple. Šťávu zredukujeme, vmícháme máslo, osolíme, opepříme a povaříme.
  • 4
    Maso nakrájíme na porce a polijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.