Recept

Chřestová polévka s opečenou bagetou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 35236

Ingredience

30 g Bageta
2 ks Chřest bílý
2 ks Chřest zelený
1 špetka Cukr krupice
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř bílý
20 g Sýr tavený madetka
1 špetka Sůl
30 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 330kJ
3% Sacharidy 11 g
3% Tuky 2 g
11% Sodík 215 mg
7% Bílkoviny 4 g

Chřestová polévka s opečenou bagetou postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme, nakrájíme na kousky a uvaříme v mírně osolené vodě. V taveném sýru rozmícháme rozetřený česnek, dále přimícháme papriku, natřeme jím kousky bagety a opékáme je na grilu asi 2 minuty. Chřestový vývar s kousky chřestu dochutíme pepřem, solí, cukrem.

2

Polévku nalijeme na talíře, navrch položíme opečené kousky bagety a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept