Jednoduchý recept

Řízky ze srnčí kýty v pivním těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35238

Ingredience

0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Srnčí kýta
0,3 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
3 polévková lžíce Mouka polohrubá
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
50 g Sýr Eidam cihla 30%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 401kJ
1% Sacharidy 4 g
39% Tuky 29 g
10% Sodík 197 mg
122% Bílkoviny 68 g

Řízky ze srnčí kýty v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Z kýty nakrájíme 4 řízky, po okraji je nařízneme, maso naklepeme, osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme, petrželovou nať jemně nasekáme, vejce rozšleháme.

2

Řízky namáčíme v těstíčku a smažíme na mírném plameni na másle s olejem. Těstíčko připravíme smícháním mouky, vajec, piva, sýra, soli a petrželové nati.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept