Recept

Zajíc s česnekem dušený na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35244

Ingredience

5 ks Nové koření celé
80 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
400 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
120 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2,5 kg Zaječí maso
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 2 999kJ
1% Sacharidy 5 g
43% Tuky 32 g
25% Sodík 505 mg
167% Bílkoviny 94 g

Zajíc s česnekem dušený na pivu postup přípravy receptu:

1

Očištěného zajíce naporcujeme, osolíme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na klínky a potřeme česnekem, který jsme utřeli se solí.

2

Porce zajíce osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran, poté podlijeme pivem, přidáme nové koření a dusíme pod poklicí, až je maso měkké. Před podáváním přimícháme jemně posekanou petrželovou nať.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept