Recept

Grilovaná kolena v pivní marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35277

Ingredience

2 ks Feferony
2 polévková lžíce Med včelí
2 kávová lžička Pepř černý mletý
700 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vepřové koleno
3 l Voda pitná
2 polévková lžíce Zázvor celý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 923 kcal
Kilojoule 3 863kJ
3% Sacharidy 11 g
99% Tuky 74 g
6% Sodík 129 mg
90% Bílkoviny 50 g

Grilovaná kolena v pivní marinádě postup přípravy receptu:

1

Ve vodě vaříme kolena zhruba 3 hodiny doměkka.

2

Česnek utřeme se solí, feferonky zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, zázvor jemně nastrouháme. Všechny suroviny v míse promícháme s pivem, do marinády naložíme uvařená kolena přes noc a poté grilujeme.

3

Maso během grilování potíráme marinádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept