Plátky vepřové krkovice v marinádě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 17 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Plátky vepřové krkovice v marinádě
Celkový čas: | 17 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 35281 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
4 plátek | Vepřová krkovička |
Na marinádu | |
---|---|
4 stroužek | Česnek |
2 polévková lžíce | Hořčice Dijonská |
300 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 0,9mg |
Draslík | 20,9mg |
Vláknina | 243,1mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sůl, Česnek mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Vepřová krkovička, Hořčice Dijonská, Pivo tmavé 10% 3,7% obj. mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Plátky vepřové krkovice v marinádě postup přípravy receptu:
1 | Plátky krkovice osolíme, opepříme, vložíme do marinády a pod fólií nechám v chladničce alespoň 2 hodiny. |
2 | Poté maso grilujeme. |
3 | Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku s hořčicí a pivem. |