Recept

Plátky vepřové krkovice v marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35281

Ingredience

0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
4 plátek Vepřová krkovička
Na marinádu
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 48 kcal
Kilojoule 202kJ
1% Sacharidy 5 g
2% Tuky 1 g
5% Sodík 98 mg
2% Bílkoviny 1 g

Plátky vepřové krkovice v marinádě postup přípravy receptu:

1

Plátky krkovice osolíme, opepříme, vložíme do marinády a pod fólií nechám v chladničce alespoň 2 hodiny.

2

Poté maso grilujeme.

3

Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku s hořčicí a pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept