Recept

Grilovaná játra naložená v medu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35291

Ingredience

2 ks Jablka
800 g Játra vepřová
2 polévková lžíce Med včelí
3 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 613kJ
8% Sacharidy 29 g
13% Tuky 10 g
18% Sodík 369 mg
77% Bílkoviny 43 g

Grilovaná játra naložená v medu postup přípravy receptu:

1

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky, pivo smícháme s medem a olejem.

2

Játra nakrájíme na silné plátky a vložíme spolu s jablky do piva a pod fólií necháme asi půl hodiny marinovat. Poté játra opepříme a ogrilujeme. Během grilování játra potíráme marinádou.

3

Osolíme až před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept