Smažené karbanátky dušené v pivu

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
768 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
63 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
542 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme nadrobno, rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce.
  • 2
    V míse smícháme mleté maso, slaninu, rozšlehaná vejce, sůl, pepř, citronovou šťávu, vymačkané rohlíky a strouhanku. Vlhkýma rukama tvoříme z hmoty karbanátky a smažíme na másle s olejem. Poté karbanátky přeložíme na talíř a výpek rozšleháme s pivem, přivedeme k varu, vložíme zpět karbanátky a pod poklicí dusíme zhruba čtvrt hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.