Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35305

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 ks Rohlíky bílé
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
120 g Uzená vepřová krkovička
2 ks Vejce slepičí
800 g Vepřové maso mleté
0,5 l Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 705 kcal
Kilojoule 2 949kJ
8% Sacharidy 28 g
62% Tuky 46 g
17% Sodík 335 mg
67% Bílkoviny 38 g

Sekaná s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Uzené maso, cibuli, česnek, petrželovou nať nakrájíme nadrobno, rohlíky nakrájíme na kostičky. V míse vše smícháme se solí, pepřem, majoránkou, zalijeme polovinou piva. Poté vmícháme mleté vepřové maso, rozšlehaná vejce a zahustíme strouhankou.

2

Vlhkýma rukama utvoříme šišku, vložíme do pekáče, podlijeme zbylým pivem a pečeme v předehřáté troubě pod poklicí zhruba 1 hodinu. Poté odložíme poklici a sekanou pečeme ještě čtvrt hodiny.

3

V průběhu pečení maso poléváme šťávou. Je-li třeba, přilijeme horkou vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept