Jednoduchý recept

Jehněčí na olivách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35314

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1,3 kg Jehněčí kýta
2 polévková lžíce Olej olivový
175 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1,8 dl Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 797 kcal
Kilojoule 3 335kJ
2% Sacharidy 7 g
73% Tuky 55 g
34% Sodík 675 mg
103% Bílkoviny 58 g

Jehněčí na olivách postup přípravy receptu:

1

Pokrájíme maso na kostky. Rozehřejeme v pánvi olej a osmahneme pokrájenou cibuli, česnek a chilli. Přidáme víno a maso a vaříme 5 minut.

2

Vmícháme olivy a přendáme směs do zapékací mísy. V předehřáté troubě pečeme maso 90 minut, nebo dokud není maso měkké. Osolíme, opepříme a podáváme teplé.

Poznámka

Jehněčí kýta vykostěná. Olivy vypeckované.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept