Jednoduchý recept

Brambory s jehněčí masalou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35317

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
750 g Jehněčí kýta
3 polévková lžíce Olej rostlinný
280 g Omáčka Kari
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
3 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek
125 g Špenát listový čerstvý
175 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 788 kcal
Kilojoule 3 296kJ
9% Sacharidy 32 g
74% Tuky 56 g
12% Sodík 241 mg
73% Bílkoviny 41 g

Brambory s jehněčí masalou postup přípravy receptu:

1

Na kostky pokrájíme jehněčí maso. Ve velké pánvi rozehřejeme rostlinný olej a maso na něm osmahneme. Poté vyndáme z pánve.

2

Přidáme pokrájené brambory, cibuli, žampiony, česnek a smažíme 4 minuty za občasného míchání.

3

Přidáme do pánve vodu a kari omáčku, jehněčí maso, osolíme, opepříme a pod pokličkou povaříme cca 1 hodinu.

4

Přidáme pokrájená rajčata, špenát, přikryjeme a 10 minut povaříme.

5

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept