Jednoduchý recept

Jehněčí kotletky na rozmarýnu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35322

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
8 ks Jehněčí kotlety
5 polévková lžíce Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř citronový
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
0% Sacharidy 1 g
49% Tuky 37 g
7% Sodík 140 mg
65% Bílkoviny 37 g

Jehněčí kotletky na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Z kotletek odřízneme maso tak, abychom obnažili špičku kosti. Do mísy dáme citronovou šťávu, olej, citronový pepř, rozetřený česnek a rozšleháme, aby se vše spojilo. Do mísy dáme snítky rozmarýnu a na ně položíme kotletky.

2

Necháme hodinu marinovat a jednou obrátíme.

3

Kotletky vyndáme z marinády a kolem každé kosti obtočíme kousek staniolu, aby se nespálila.

4

Na rošt dáme snítky rozmarýnu a na ně kotletky a grilujeme 15 minut, jednou obrátíme.

5

Podáváme teplé.

Poznámka

Doporučujeme podávat se zeleninovým salátem a brambory zapečenými ve slupce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept