Jednoduchý recept

Jehněčí na sezamových semínkách

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35339

Ingredience

2 kávová lžička Cukr třtinový
450 g Jehněčí maso
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 ks Pórek
4,5 kávová lžička Sezam - semena
0,9 dl Vývar jehněčí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 442 kcal
Kilojoule 1 848kJ
9% Sacharidy 34 g
143% Tuky 107 g
2% Sodík 48 mg
32% Bílkoviny 18 g

Jehněčí na sezamových semínkách postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájíme na nudličky. Rozpálíme olej v předehřátém woku, aby byl vřelý. Přidáme maso a smažíme 3 minuty, poté maso vyndáme a dáme stranou. Do woku přidáme pokrájené pórky, česnek, mrkev a 2 minuty smažíme. Zeleninu vyndáme z woku a dáme stranou.

2

Do woku vylijeme všechen olej, přilijeme jehněčí vývar, přidáme třtinový cukr a sójovou omáčku. Přidáme zpět jehněčí maso. Povaříme 3 minuty. Zasypeme sezamovými semínky a zamícháme.

3

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept