Jednoduchý recept

Telecí řízek parmský

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 354
Kategorie: Maso

Ingredience

50 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej rostlinný
500 g Rajčata
200 g Strouhanka
20 g Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1000 g Telecí kýta
120 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 373kJ
6% Sacharidy 20 g
19% Tuky 14 g
50% Sodík 994 mg
51% Bílkoviny 29 g

Telecí řízek parmský postup přípravy receptu:

1

Telecí kýtu (ořech) opláchneme a ukrojíme přes vlákno 1-2 plátky. Mírně je naklepeme, okrajové blanky nařízneme a maso mírně osolíme. Obalíme je v prosáté mouce, vejcích rozšlehaných s mlékem a strouhaným sýrem a v prosáté strouhance.

2

V horkém oleji je usmažíme do zlatavé barvy.

3

V tuku od smažení opečeme plátky rajčat a usmažený řízek jimi obložíme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept