Recept

Zeleninová letní roštěnka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3541

Ingredience

1 špetka Bazalka
2 ks Cibule
1 kg Hovězí roštěnka níz. peč.
4 polévková lžíce Hořčice
4 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 025kJ
4% Sacharidy 13 g
42% Tuky 31 g
6% Sodík 129 mg
65% Bílkoviny 36 g

Zeleninová letní roštěnka postup přípravy receptu:

1

Na plátky nakrájíme roštěnou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.

2

Dozlatova osmahneme cibuli a zaprášíme paprikou. Vložíme plátky masa a osmahneme je. Roštěnky podlijeme teplou vodou a dusíme.

3

Když maso změkne, přidáme nakrájená rajčata, papriky, kečup, tymián a bazalku dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept