Jednoduchý recept

Vepřové řízky neapolské

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 35492

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový
75 g Olivy černé
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
4 ks Vepřové kotlety
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 113kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
28% Sodík 556 mg
47% Bílkoviny 26 g

Vepřové řízky neapolské postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme ve velké pánvi olej, přidáme pokrájenou cibuli a česnek a smažíme 4 minuty. Přidáme konzervovaná rajčata a necháme vařit 5 minut, aby omáčka zhoustla.

2

Maso pečeme z každé strany v předehřátém grilu 5 minut. Poté dáme stranou a udržujeme teplé. Do pánve přidáme vypeckované černé olivy a pokrájenou bazalku a promícháme.

3

Porce masa vložíme na talíře, přelijeme omáčkou, posypeme parmezánem a ihned podáváme.

Poznámka

K rajčatům můžeme přidat kvasnicový výtažek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept