Bramborové košíčky se zeleninou

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu uvaříme v páře ve speciálním hrnci nebo na pařáku a rozkrájíme na menší kusy.
  • 2
    Vařené brambory rozmačkáme, přidáme mléko, 2 lžíce másla a sůl a vyšleháme hladkou kaši. Tu rozdělíme na tři díly, jeden necháme původní, do druhého všleháme žloutky a do třetího kečup. Pomocí cukrářského sáčku nastříkáme přímo na talíře kroužky, vždy všechny tři chutě na sebe a naplníme nakrájenou vařenou, osolenou zeleninou a dáme do trouby na mírno, aby se vše prohřálo. Podáváme polité horkým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.