Recept

Nadívané vepřové řízky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (29%)
ID receptu: 35537
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
30 ml Olej olivový
10 ml Olej rostlinný
125 g Olivy černé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
6 plátek Šunka parmská
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 935kJ
1% Sacharidy 4 g
47% Tuky 35 g
33% Sodík 653 mg
56% Bílkoviny 31 g

Nadívané vepřové řízky postup přípravy receptu:

1

Z masa odřízneme přebytečný tuk, řízky nařízneme po délce, rozevřené maso otevřeme, osolíme a opepříme. Do středu řízku vložíme bazalkové listy a rajčatový protlak smíchaný se sýrem.

2

Stiskneme maso, aby se rýha zakryla a každý řízek zabalíme do plátku šunky. Vložíme je do pekáče, potřeme olejem a pečeme v předehřáté troubě 40 minut. Poté je necháme 10 minut vychladnout.

3

Do mixéru dáme vypeckované černé olivy, olivový olej a česnek, rozmixujeme do hladka. Vzniklou pastu podáváme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept