Recept

Pikantní guláš s játry

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 35608

Ingredience

5 ks Cibule
2 ks Feferony
300 g Játra vepřová
3 polévková lžíce Kečup ostrý
200 g Lečo sterilované
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
3 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
400 g Vepřový bok uzený
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 951kJ
3% Sacharidy 12 g
18% Tuky 14 g
40% Sodík 796 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pikantní guláš s játry postup přípravy receptu:

1

V hrnci na sádle dozlatova osmažíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme na kostky nakrájený bůček, játra, podusíme, posypeme sladkou paprikou, zamícháme, zalijeme vodou a pod poklicí povaříme 20 minut.

2

Na kolečka nakrájíme papriku, feferonky, přisypeme do hrnce, vlijeme lečo a kečup. Na pánvičce připravíme zásmažku z 1 lžíce sádla a mouky, osmažíme, vsypeme do guláše a povaříme ještě asi 10 minut.

Poznámka

Guláš podáváme na nahřátém talíři s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept