Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 35639

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Cuketa
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
2 ks Rajčata
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
500 g Těsto na pizzu
1 ks Vejce slepičí
100 g Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 418kJ
2% Sacharidy 6 g
31% Tuky 23 g
22% Sodík 442 mg
35% Bílkoviny 20 g

Quiche s cuketou postup přípravy receptu:

1

Těsto na pizzu připravíme k použití dle návodu na obalu. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Rajčata polijeme vroucí vodou, zchladíme a oloupeme. Následně nakrájíme na tenké plátky. Cuketu taktéž nakrájíme na plátky.

2

Na pánvi rozpálíme olej a opečeme plátky cukety. Následně přidáme a trochu podusíme cibuli a česnek.

3

Nasekáme petržel a smícháme s nastrouhaným ementálem a smetanou. Krém pak osolíme, opepříme a přidáme špetku mleté papriky.

4

Těsto vložíme do formy na quiche, vytvarujeme a rovnoměrně posypeme cibulovo-česnekovou směsí, plátky rajčete a cukety a nakonec zalijeme smetanovým krémem.

5

Vložíme do trouby na 200 stupňů cca na 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept