Recept

Parmezánová polévka s petrželkovým pestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 35672

Ingredience

Na pesto
60 ml Olej olivový
50 g Petržel kudrnka
40 g Sýr Parmezán
Na polévku
700 g Brambory
1 ks Cibule
700 ml Mléko polotučné
60 g Máslo čerstvé
100 g Sýr Parmezán
1 l Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 082kJ
15% Sacharidy 54 g
62% Tuky 46 g
88% Sodík 2 g
52% Bílkoviny 29 g

Parmezánová polévka s petrželkovým pestem postup přípravy receptu:

1

Petrželku, olej a parmezán dohladka rozmixujeme a dáme do servírovací misky.

2

Na rozpáleném másle osmažíme cibuli nadrobno a nasekaný česnek, přidáme brambory nakrájené na malé kostičky, zalijeme vývarem a 15 minut povaříme.

3

V misce rozmixujeme ručním mixérem mléko s parmezánem a přilijeme k bramborám, necháme 5 minut povařit. Podáváme s petrželkovým pestem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept