Recept

Filé zapečené s jablky a celerem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 35716

Ingredience

100 g Celer bulvový
50 g Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Filé rybí
2 ks Jablka
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
20 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 488kJ
5% Sacharidy 19 g
23% Tuky 18 g
12% Sodík 250 mg
114% Bílkoviny 64 g

Filé zapečené s jablky a celerem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Filé urovnáme do máslem vymazaného pekáčku a mezi jednotlivé porce vložíme omytá, nastrouhaná jablka, oloupaný, nastrouhaný celer a oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Povrch posypeme strouhankou, pokapeme rozehřátým máslem a pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

3

Při podávání ozdobíme každou porci snítkou petrželky.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept