Recept

Guláš z filé s červeným vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35723

Ingredience

25 g Cibule
600 g Filé z aljašské tresky
200 ml Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Protlak rajčatový
20 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
50 ml Víno červené
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 264 kcal
Kilojoule 1 106kJ
1% Sacharidy 5 g
18% Tuky 13 g
18% Sodík 369 mg
51% Bílkoviny 29 g

Guláš z filé s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle dozlatova. Přidáme rozetřený česnek, podlijeme vývarem, přidáme mletou papriku, rajčatový protlak a na kostičky nakrájenou, opečenou slaninu. Směs promícháme a chvíli povaříme.

2

Potom vložíme omyté, na kostky nakrájené filé a zvolna podusíme doměkka. Guláš dochutíme solí, přilijeme červené víno a přidáme nasekanou petrželku.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept