Recept

Filé na karí po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 35730

Ingredience

150 g Cibule
600 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Olej olivový
3 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 774kJ
3% Sacharidy 9 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 202 mg
50% Bílkoviny 28 g

Filé na karí po italsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce filé osolíme, okmínujeme a necháme asi 15 minut odležet.

2

Potom porce poprášíme karí kořením a posypeme oloupaným, na plátky nakrájeným česnekem. Vložíme do pekáčku s olejem, přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, omytá, na dílky nakrájená rajčata a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

3

Pokrm podáváme na nahřátých talířích. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvá bageta.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept