Jednoduchý recept

Polévka z podmáslí s bramborem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 35743

Ingredience

400 g Brambory vařené
10 g Kmín drcený
20 g Kopr čerstvý
50 g Máslo čerstvé
1200 ml Podmáslí kysané 1%
20 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 381kJ
10% Sacharidy 35 g
21% Tuky 15 g
110% Sodík 2 g
25% Bílkoviny 14 g

Polévka z podmáslí s bramborem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme podmáslí a přivedeme k varu. Ochutíme solí, drceným kmínem, přidáme kousek másla a povaříme. V hrnku rozkvedláme vejce, pomalu přiléváme do polévky a vidličkou ihned rozmícháváme. Krátce povaříme a odstavíme.

2

Do talířů vložíme vařené brambory, vidličkou je rozmačkáme, zalijeme horkou polévkou a posypeme posekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept