Jednoduchý recept

Řízky s klobásou chorizo

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35744

Ingredience

6 ks Ančovičky konzervované
1 polévková lžíce Kapary
75 g Klobása Chorizo
500 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
3 ks Rajčata
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 016kJ
3% Sacharidy 10 g
33% Tuky 24 g
140% Sodík 3 g
94% Bílkoviny 53 g

Řízky s klobásou chorizo postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme ve velké pánvi olej a osmahneme na něm kapary, ančovičky, rozmarýn, rajčata, pomerančovou šťávu a kůru a pokrájenou klobásu.

2

Na řízky položíme pergamenový papír a maso naklepeme. Do směsi v pánvi vložíme řízky, osolíme a opepříme, zakryjeme pánvičkou a povaříme 5 minut po každé straně. Podáváme teplé.

Poznámka

Z pomeranče použijeme jak šťávu, tak kůru. Klobásu pokrájíme na kostičky. Doporučujeme podávat s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept