Jednoduchý recept

Polévka z podmáslí kořeněná

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 35749

Ingredience

2 ks Bobkový list
200 g Brambory vařené
5 g Kmín drcený
50 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
10 g Nové koření celé
3 g Pepř černý mletý
1000 ml Podmáslí kysané 1%
20 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 221kJ
9% Sacharidy 34 g
18% Tuky 14 g
103% Sodík 2 g
20% Bílkoviny 11 g

Polévka z podmáslí kořeněná postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme máslo, rozehřejeme, přisypeme mouku, promícháme a usmažíme světlou jíšku. Přilijeme podmáslí, rozšleháme metlou, přivedeme k varu a ochutíme solí, pepřem, novým kořením, bobkovým listem a drceným kmínem, povaříme pár minut, aby polévka natáhla vůni koření.

2

Do talířů vložíme vařené brambory a zalijeme horkou polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept