Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 3576

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Ocet vinný
100 ml Olej olivový
200 ml Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
75 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
0,5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 725 kcal
Kilojoule 3 034kJ
1% Sacharidy 3 g
106% Tuky 79 g
4% Sodík 72 mg
6% Bílkoviny 3 g

Petrželková majonéza postup přípravy receptu:

1

V mixéru zpracujeme žloutky, hořčici a sůl, přidáme citrónovou šťávu, ocet a olej, které přidáváme postupně.

2

Zpracujeme, přidáme prolisovaný česnek a petrželku, dochutíme pepřem.

3

Podáváme vychlazené s lososem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept