Recept

Brambory s bylinkami pečené na pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35775

Ingredience

1 kg Brambory
250 g Sýr Niva (Rokfór)
Na zálivku
2 polévková lžíce Libeček
2 polévková lžíce Pažitka
2 polévková lžíce Petržel - nať
300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,5 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 354kJ
9% Sacharidy 31 g
1% Tuky 0 g
40% Sodík 797 mg
30% Bílkoviny 17 g

Brambory s bylinkami pečené na pivu postup přípravy receptu:

1

Česnek rozdrtíme, bylinky jemně nasekáme, přidáme sůl, pivo a rozmícháme.

2

Syrové brambory neloupeme, jen je dobře omyjeme a nakrájíme na půlky. Poté je vložíme do pekáče, přelijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě přibližně 25 minut. Následně zasypeme rozdrobenou Nivou a necháme v troubě dopéct. Pivo se musí vypéct.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept