Jednoduchý recept

Dušená kedlubna s vepřovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 35796

Ingredience

500 g Kedlubna
5 g Majoránka
20 g Mouka pšeničná hladká
300 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
4 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
500 g Vepřová kýta
1 dl Voda pitná
1 dl Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 651kJ
3% Sacharidy 13 g
38% Tuky 28 g
27% Sodík 543 mg
32% Bílkoviny 18 g

Dušená kedlubna s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Vepřový plátek nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme kedlubnu a mrkev nakrájené na kostičky, podlijeme vodou a bez zakrytí vaříme na mírném ohni.

2

Když je maso i zelenina měkké, usmažíme na pánvi světlou jíšku z másla a mouky a přidáme k masu. Zředíme trochou vývaru a povaříme do zhoustnutí. Osolíme, opepříme, ochutíme majoránkou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept