Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3580

Ingredience

1 ks Chřest bílý
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 ks Polévkové kostky Vitana
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 763kJ
2% Sacharidy 5 g
22% Tuky 16 g
3% Sodík 63 mg
7% Bílkoviny 4 g

Polévka z chřestu postup přípravy receptu:

1

Z chřestu odřízneme tuhé konce, opláchneme a vložíme do osolené vody. Přivedeme k varu a povaříme.

2

Pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, zaprášíme hladkou moukou a připravíme světlou jíšku.

3

Jíšku rozředíme studenou vodou, rozmícháme a vlijeme do hrnce s chřestem. Přidáme masox, žloutek a vše 10 minut povaříme.

4

Přilijeme smetanu, osolíme a opepříme.

5

Poté vše rozmixujeme a ozdobíme petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept