Recept

Kuře nadívané jarní zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35802

Ingredience

2 polévková lžíce Hrášek
1 ks Kedlubna
1200 g Kuře
0,5 ks Květák
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 936 kcal
Kilojoule 3 915kJ
4% Sacharidy 13 g
207% Tuky 155 g
26% Sodík 512 mg
112% Bílkoviny 63 g

Kuře nadívané jarní zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Vsypeme na pánev se lžící rozehřátého másla, osolíme, opepříme a krátce osmahneme. Přidáme vejce a vše rychle zamícháme s trochou hladké mouky.

2

Připravenou nádivkou naplníme očištěné a omyté kuře, zašijeme nebo sepneme jehlami. Kuře na povrchu osolíme a pečeme na pekáči na zbylém másle ve vyhřáté troubě.

3

Upečené kuře naporcujeme a podáváme.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept