Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35810

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
4 plátek Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
1,5 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 58 kcal
Kilojoule 242kJ
1% Sacharidy 5 g
1% Tuky 1 g
10% Sodík 203 mg
1% Bílkoviny 1 g

Srnčí steaky na grilu postup přípravy receptu:

1

Do pekáče vložíme očištěné plátky masa. Ve sklenici se šroubovacím uzávěrem smícháme olej, vinný ocet, víno, cukr, drobně posekanou petrželku a tymián, nakrájenou cibuli, hořčici, bobkový list, sůl a pepř. Sklenicí třepáme, aby se vše spojilo. Marinádou přelijeme srnčí maso a přikryjeme. Necháme v lednici přes noc. Občas maso obrátíme.

2

Maso grilujeme po každé straně 2 minuty, poté přesuneme na menší žár a pečeme 10 minut po každé straně. Ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s bramborami pečenými ve slupce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept