Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 35843

Ingredience

2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule červená
1 ks Citronová tráva
2 polévková lžíce Citronová šťáva
8 polévková lžíce Kokosové mléko
0,5 kávová lžička Kurkuma
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 plátek Treska aljašská
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 855kJ
6% Sacharidy 23 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 199 mg
5% Bílkoviny 3 g

Treska po indonésku postup přípravy receptu:

1

Plátky tresky opláchneme a osušíme. Vnější listy z citronové trávy odstraníme, stonek pokrájíme na malé kousky. Do mixéru vložíme cibuli, česnek, citronovou trávu, kurkumu, zázvor, sůl, pepř, citronovou šťávu, máslo a kokosové mléko. Vše rozmixujeme.

2

Rybí plátky dáme do nekovové misky, přelijeme kokosovou směsí a obrátíme, aby se pokryly z obou stran.

3

Rybí plátky grilujeme 15 minut, jednou otočíme. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept