Jednoduchý recept

Červený snapper nadívaný krabem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 35877

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibulka jarní
100 g Krabí maso mražené
0,5 kávová lžička Limetková kůra
1 polévková lžíce Limetková šťáva
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sherry brandy
4 ks Snapper
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 34 kcal
Kilojoule 142kJ
1% Sacharidy 2 g
0% Tuky 0 g
19% Sodík 386 mg
8% Bílkoviny 5 g

Červený snapper nadívaný krabem postup přípravy receptu:

1

Ryby opláchneme,osušíme, osolíme, opepříme zevnitř i zvenčí a položíme na mísu. Přes ně přelijeme sherry, necháme stát.

2

Rozpůlíme chilli papričku, zbavíme ji semínek, nasekáme. Vložíme do misky, oloupeme a nasekáme česnek a jarní cibulku, přidáme k chilli s nastrouhanou limetkovou kůrou a šťávou a s rozebraným krabím masem. Osolíme, opepříme, promícháme.

3

Lžící naplníme břišní dutinu každé ryby.

4

Přivedeme k varu vodu ve velkém hrnci, ryby poskládáme do pařáku, vyloženého pergamenovým papírem. Hrnec přikryjeme pokličkou, vaříme v páře 10 minut, poté ryby obrátíme a vaříme v páře dalších 10 minut. Poté je necháme okapat a položíme na talíře.

Poznámka

Podáváme teplé. Snapper se občas prodává pod názvem chňapal.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept