Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 35888

Ingredience

100 g Brambory
120 g Cibule
500 g Dýně
1 kávová lžička Kari koření
30 g Koriandr čerstvý
15 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
80 g Petržel kořen
100 g Smetana zakysaná 14%
5 g Sůl
100 g Tuřín
400 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 233 kcal
Kilojoule 976kJ
7% Sacharidy 27 g
17% Tuky 13 g
49% Sodík 989 mg
11% Bílkoviny 6 g

Dýně na kari postup přípravy receptu:

1

Na oleji a másle osmažíme nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, kari a vývar. Přikryjeme a za občasného míchání dusíme 20 minut.

2

Hotovou zeleninu zalijeme smetanou a pozvolna prohřejeme.

3

Když pokrm zhoustne, podle potřeby dokořeníme, ozdobíme koriandrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept