Recept

Salám se zelím a protlakem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 35897

Ingredience

1 ks Cibule
30 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
6 g Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
9 g Sůl
0,5 l Voda pitná
900 g Zelí hlávkové bílé
400 g Šunkový salám
300 g Brambory vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
7% Sacharidy 27 g
23% Tuky 17 g
37% Sodík 733 mg
28% Bílkoviny 16 g

Salám se zelím a protlakem postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrouháme na nudličky, podlijeme vodou a necháme podusit doměkka.

2

Na másle osmažíme cibuli nadrobno, přidáme mouku a do hotové jíšky vmícháme protlak, podlijeme vodou ze zelí a krátce povaříme. Jíšku vmícháme do vařeného zelí, osolíme, opepříme a přihodíme na kostičky nakrájený šunkový salám. Dokonale prohřejeme a můžeme podávat, nejlépe s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept