Teplá sýrová pomazánka s pivem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 13 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Teplá sýrová pomazánka s pivem
Celkový čas: | 13 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 35916 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
1 balení | Chléb toastový |
2 polévková lžíce | Hořčice Dijonská |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
100 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
450 g | Sýr Ementál (Primátor) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 589,9mg |
---|---|
Cholesterol | 101,3mg |
Draslík | 1,3mg |
Vláknina | 56,6mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice Dijonská, Pepř černý mletý, Pivo světlé 10% 3,9% obj., Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Teplá sýrová pomazánka s pivem postup přípravy receptu:
1 | V pánvi rozehřejeme v pivu ustrouhaný sýr, přidáme hořčici a pepř. Mícháme na mírném plameni, až se sýr rozpustí. |
2 | Směs poté natřeme na chleba a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Zapečeme v předehřáté troubě. |